Rețeaua Regina Maria a achiziționat cel mai modern furnizor privat de servicii de recuperare medicală

Pubblicato da Meba il

Achiziția Kinetic Sport & Medicine reprezintă cea de-a 25-a tranzacție efectuată de rețeaua de sănătate privată, pe piața medicală din România.

Rețeaua de sănătate privată Regina Maria a anunțat, zilele acestea, efectuarea celei de-a 25-a tranzacții, materializată prin achiziționarea celui mai modern furnizor privat de servicii de recuperare medicală, printre clienții căruia s-au numărat și sportivi renumiți, precum Simona HalepIrina Begu sau Horia Tecău.

Este vorba de Kinetic Sport & Medicine, rețea care deține unități în București și în Cluj-Napoca, și care a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de aproape două milioane de euro.

Apărută pe piața din România în urmă cu șase ani, în anul 2012, clinica oferă servicii de fizioterapie și kinetoterapie, la care apelează foarte mulți sportivi de performanță, printre care și cei menționați anterior. Anul trecut, clinica a avut peste 12.000 de pacienți, care au beneficiat de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente practicate la nivel internațional.

Despre noua achizițieFady Chreih, managerul „Regina Maria” a declarat că urmând strategia ultimilor ani, ne dorim să avem alături parteneri care pot susține standardul nostru de calitate și nivelul înalt la care se practică medicina în cadrul rețelei Regina Maria. Suntem singurul furnizor medical din România cu multiple acreditări internaționale, iar studiile de piață realizate atât în rândul pacienților, cât și al medicilor, ne plasează ca lider detașat pe zona de calitate a serviciilor medicale. Clinica de recuperare medicală Kinetic Sport & Medicine este cea mai modernă din România, oferind proceduri și tehnici practicate la nivel internațional, în țări precum Japonia, SUA, Australia și Spania. În plus, serviciile clinicii vin în completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialități. Avem planuri de extindere atât în București, cât și în țară”.

În prezent, reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 45 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară și deservește peste 2,2milioane de pacienți, având și un portofoliu de peste 465.000 de abonamente medicale.

De cealaltă parte, fizioterapeutul Gelu Cosma, managerul Kinetic Sport & Medicine, a declarat cu ocazia preluării clinicii de către reteaua Regina Maria, că „parteneriatul cu rețeaua Regina Maria oferă suportul de care avem nevoie pentru a ne pune în practică planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung, într-un context care susține performanța medicală și standardul înalt al serviciilor. Intenționăm să lansăm noi servicii, precum cele de refacere și recuperare medicală pentru copii, un centru de excelență pentru coloana vertebrală, dar și să extindem centrul din București și să deschidem noi centre în țară”.

În București, Kinetic Sport & Medicine dispune de o suprafață de 500mp și 15cabinete individuale de tratament, urmând să-și dubleze spațiul până la finalul anului 2018. Clinica din Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultații și o sală de gimnastică medicală de aproximativ 100 de metri pătrați.

Sourcehttp://sanatateabuzoiana.ro